Шукати в цьому блозі

17.02.17

     Наша школа - велика, багатонаціональна, дружна родина! Вона толерантна і дружна до дітей різних національностей. Навчаються у нас і українці, і росіянитатари і навіть болгари. Разом ми пізнаємо культуру різних народів, дізнаємося про родовід сімей наших учнів, обмінюємося кулінарними традиціями.
       От і сьогодні у нас в школі знову свято. Учні 5-11 класів презентували культуру та побут народів, які живуть на території сучасної України. Ми почули і побачили багато цікавого та невідомого. Історію народів, яка була представлена в візитках, грузинські та польські танці, вірші на болгарській мові у виконанні учнів. Цікаву розповідь та дефіле в національних костюмах народів. І на останок, кожен клас презентував національне блюдо країни, яку він представляв. Свято пройшло цікаво та незабутньо. Дякуємо всім учням та їх батькам, які допомогли в організації свята)))
      Всі ми різні, але мріємо про одне: щоб поряд посміхався вірний друг, завжди були щасливі та здорові наші батьки, сіяло сонце на мирнім небі і наша Батьківщина - багатонаціональна Україна - розквітала з кожним днем!































Немає коментарів:

Дописати коментар