Шукати в цьому блозі

10.02.17

Вибір професії - вибір твого майбутнього!!!

Коли людина вибирає професію - вона вибирає своє майбутнє ...

     Сьогодні багато молоді, закінчуючи навчання у школі, не можуть визначитися зі своїм майбутнім вони не знають ким вони хочуть бути. І саме профорієнтаційна робота, яка проводиться класним керівником та шкільним психологом, направлена на те, щоб ознайомити, розповісти та допомогти учням зорієнтуватися в майбутньому виборі своєї професії.
    Але як зробити цей процес цікавим? Профорієнтаційна робота вимагає на сьогодні день все нових та нових форм і методів її проведення.
    Так 9 лютого в школі був проведений загальношкільний профорієнтаційний захід «Хто зверху?», де учні 8-11 класів (4 хлопці та 4 дівчини) в цікавій, ігровій формі, демонстрували знання про світ професій.
     Захід пройшов весело та емоційно насичено. Членам журі було складно визначити переможців, але конкурс є конкурс. Тому в рівній, але досить напруженій боротьби, з великим відривом перемогли ---ДІВЧАТА!))) З чим ми їх і вітаємо!
    Окрім приємних вражень, кожен учасник отримав грамоту. Цей день надовго запам’ятається нашим учням, і вони з нетерпінням чекатимуть наступного року. Безумовно, цей захід наштовхне на роздуми щодо свідомого ставлення до вибору майбутньої професії. Дякуємо психологу Биковській І.Е., яка організувала та провела цей цікавий захід.































Немає коментарів:

Дописати коментар